Relaxdag

Head to Head

Stanna upp och ta en paus.

Stäng av mobiltelefonen för en dag. Ta en paus från vardagen och ägna dig åt avslappning, meditation, reflektion, återhämtning och medveten närvaro.

Det har blivit allt vanligare med ett högt tempo och höga krav på både chefer och medarbetare. För att orka med att vara effektiv och kreativ och dessutom känna arbetsglädje, gäller det att också ta sig tid för paus och återhämtning.

Vill du boka en dag för din arbets- eller ledningsgrupp? Begär offert.

______________________________________________________________________________________________________

Några uttalanden från tidigare gruppdeltagare:

 ”En dag med retreat på Gunnebo Slott var lika avkopplande som tre veckors semester.”
Karin
 ”Jag trodde aldrig att jag skulle kunna släppa vardagen och vara i nuet, så som jag var denna retreatdag. Helt fantastiskt underbart.”
Agnetha
 ”Jag kan varmt rekommendera Annelies retreat – jag upplevde totalt lugn i kropp och sinne som gav energi flera dagar efteråt.”
Agneta Frahm, Ledarco
 ”Jag rekommenderar Annelies Miniretreat mycket varmt! Att en dag kan upplevas så kort och så lång på samma gång, måste bero på en skicklig handledare. Med varsam hand och perfekt tajming utifrån varje deltagares behov, dämpade vi alla tempot. Och det sitter i länge, faktiskt.”
Ulla-Lisa Thordén, Jur kand , Republic Consulting AB
 ”Innan jag åkte dit var jag nyfiken på vad som skulle hända under dagen och hur jag skulle klara av att vara i stillhet under en hel dag. Skulle vi vara tysta hela dagen och hur skulle jag klara av det? Ja, det var med stor nyfikenhet som jag åkte dit. Jag blev förvånad över hur starkt det påverkade mig! Jag kände ett välmåenderus som var otroligt skönt och blev påmind om hur viktigt det är att varva ner, slappna av och känner efter.
Något ytterligare jag upptäckte var att i slutet av dagen, vid eftermiddagsfikat, satt vi en grupp på 11 personer i en halvcirkel och drack vårt kaffe och det var helt tyst. Ingen pratade. Uppmärksamheten var riktad inåt istället. Det har jag aldrig varit med om tidigare och det var otroligt skönt! Annelie fick till en otroligt tillåtande och trygg miljö, som jag gärna återvänder till.”
Kina Bergström, Professionell Coach & Ledarutvecklare, Awake Coaching
 ”Både privat och i arbetslivet har jag – många bollar i luften -. Miniretreaten var ett härligt avbräck där tystnad och fokus på något så enkelt som sin egen andning var, själva poängen. Jag gick mer nyfiken men avslappnad från en stillsamt härlig dag!”
Helena Thorén, Partlog
 ”Min utmaning var att våga stänga av telefonen en hel dag. Resultatet av dagen blev fantastiskt. Har aldrig gjort något som detta förut och blev mycket positivt överraskad över effekterna. Såhär i efterhand upplever jag det som att tiden stod helt stilla den dagen. På ett oerhört positivt sätt. Jag kommer absolut att göra detta igen!”
Michael, rekryteringskonsult