Privatpersoner

privatpersoner

Stresshantering och personlig utveckling 

Vill du ta ansvar för ditt eget välmående?
Vill du hitta ett sätt att reducera och hantera stressen i ditt liv?

Jag erbjuder ett individuellt anpassat upplägg som hela tiden utgår ifrån var du är och befinner dig för tillfället. Min bas är MI (Motiverande samtal) och jag erbjuder ett arbetssätt som är upplevelsebaserat där jag utgår ifrån att människan är en helhet bestående av både kropp och själ.

Vid ditt första besök pratar vi om dina förväntningar och vad jag kan erbjuda, därefter bestämmer vi tillsammans hur vi går vidare.

Pris: 800 kr/tillfälle (ett tillfälle = 45 minuter)

Om din arbetsgivare ska betala, be om offert.

__________________________________________________________________________________________________________

Några uttalanden från tidigare klienter:

”Jag kan varmt rekommendera Annelie. Vi hittade ”pudelns kärna” och definierade lösningar för mig. Nu kan jag fortsätta att arbeta i linje med vad vi kom fram till. Det tycker jag är att komma långt! Tack Annelie.”
Eliza Söerberg, Personalchef.nu

”Stress har varit en del av jobbet under hela min yrkesverksamma tid och ibland har jag behövt hjälp att sålla och värdera tankar som snurrar i huvudet. Annelie har varit till fantastisk hjälp när det gäller att prioritera och sortera vad som är viktigt. På något märkligt vis vägleds jag att formulera tankar jag inte lyckats klä i ord tidigare. Varje gång har jag lämnat coachingen lättad över att det med ganska enkla medel går att må så mycket bättre!”
Helene Klasson, Hekla Media

”Annelie har med en otrolig närvaro lyssnat till mina frågeställningar och behov. Hon har förmedlat lättanvända tekniker som jag kommer att använda inom olika områden, både privat och affärsmässigt. Jag har alltid lämnat Annelie med ett leende på läpparna, ny energi och massor av nyttiga tankeställare.”
Charlotte Carlsson, Snyggare-Internet.se

”När man är helt uppe i varv, tar man sig inte själv tid att sitta ner och reflektera över vad som är viktigt. Detta gällde även mig! Och dessutom insåg jag efter Annelies coaching, att även min kropp behövde avspänning och mer välbefinnande. Annelie hjälpte mig att prioritera, att tänka efter, att varva ner och ändra beteende. Hon lärde mig några avspänningsövningar som jag nu använder så snart jag börjar känna att ”tiden inte räcker till” och andningen börjar gå upp i varv.Det var fantastiskt hur ett par få timmar med Annelie kunde underlätta så mycket för mig.”
Åsa Torbjörnsson, BNI

”Som egenföretagare och småbarnspappa är det svårt att få tiden att räcka till. Det är lätt att bli stressad när man tänker på allt man ska, bör och vill. Jag kom till insikt om att man kanske inte alltid måse vara så duktig, att det är ok att bara ta det lugnt en lördag. Annelie är en varm och klok person och lätt att få förtroende för. Hon belyser min situation och sätter ord på saker så att jag får en aha-upplevelse och blir peppad att ta tag i det jag vill ändra på. Till den som känner att det är svårt att hinna med i vardagen, att ekorrhjulet börjar snurra lite väl fort, kan jag vamt rekommendera att ta kontakt med Annelie.”
Mats Boman, Colfin AB

”När det var som mest stressigt, var det härligt att kunna slappna av på en meditation hos Annelie på Livsträdet. Lugnet varade även långt efter …”
Marcus Broman, försäljare Alpha IT